Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Új gyártócsarnokkal bővítette veszprémi jégkrémgyárát az Unilever Magyarország. A fejlesztésnek köszönhetően kétszeresére nő a pálcikás jégkrémek egyik fajtájának gyártókapacitása az üzemben, mivel az új gyártósoron percenként 720 pálcikás finomság készülhet.

Az új csarnok 3400 négyzetméteres, amiben gyártósort helyeztek el, így az eddigi 80 millió literes éves gyártókapacitás 15 millió literrel bővül. A további tervek szerint 2026-ra az éves kapacitás 110 millió liter lesz majd.

A 121 éve működő Unilever magyarországi leányvállalata 1991-ben jött létre, a vállalat 2020. és 2025. között 100 millió eurót ruházott be a veszprémi üzemében és a nyírbátori háztartásvegyipari gyárában.

Aktuális álláshirdetések

A Veszprémben meghirdetett állásokat itt tudjuk átböngészni, a megyében is számos pozícióra keresnek munkaerőt, főként a gyártás, termelés, illetve a kereskedelem és értékesítés területére. Jelentős továbbá az igény a szakképzett mérnökökre Veszprém megyében, ezeket az álláshirdetéseket ide kattintva nézhetjük át.

Ha lakhelyünk szerint máshogy rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést.A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Az agráriumhoz kapcsolódó munkalehetőségeket itt böngészhetjük át. A mezőgazdaságban számos álláslehetőséggel találkozhatunk, amiket ide kattintva nézhetünk meg. Külön az élelmiszeripari állásokért pedig kattintsunk ide.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala