Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A kétszázmillió forintos beruházással egy új, 568 négyzetméteres gyártócsarnokot épített a vállalat, vásárolt új gépeket és telepített egy 30 kilowatt teljesítményű napelemes rendszert is.

A már meglévő üzem mellé építette fel új létesítményét a cég, így már 1000 négyzetméteresre bővült az üzem. Két gépet szerzett be a vállalat, egy japán hegesztőrobot és egy lézervágó-lemezmegmunkáló gépet. Előbbi a nagy darabszámú, kisebb méretű alkatrészek gyártásában segít; utóbbi segítségével pedig a cég maga el tud készíteni olyan alkatrészeket, amiket eddig készen szerzett be.

A cég főként kazángyártással foglalkozik, évente közel 1000 darab nagyobb teljesítményű gépet készítenek, a kisebb teljesítményű változatokból szintén ennyit. Továbbá szerepel egy vegyes tüzelésű kazán is a termékpalettájukon.

Az Euro-Unior Fűtéstechnika Kft. dolgozói létszáma 34 fő, sokan közülük szakképzett hegesztők.

Álláskeresés

Békés megyében jelenleg is szükség van munkaerőre, a meghirdetett állásokat itt tudjuk átnézni.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést.A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőtis, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkatés töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírleveletés Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudástigénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkülpedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala