Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A West Hungary Textil Kft. közel 400 millió forintos beruházást hajtott végre a városban. Átadták az új csarnokukat, ami 600 négyzetméteres és új csomagológépet szereztek be ide. A csarnokbővítése mellett technológiai fejlesztés is zajlott, ami megkönnyíti a cég mindennapi munkáját, ugyanis az automata csomagológép egységes méretekbe bálázza be a ruhákat, textíliákat, amiket ezért a kamionokba könnyebben fel lehet rakodni.

A céget Zalaegerszeg Gazdaságfejlesztéséért Díjban részesítik, a 29 éve működő vállalkozásnak négymilliárdos árbevétele van és 160 főt alkalmaz. Mindezek miatt pedig igazán fontos a város és térség gazdasági életében.

A vállalat emellett részt vesz az uniós zöldlistás hulladékkezelési programban is, ami azt jelenti, hogy jelenleg Horvátországban és Szlovéniában is gyűjtenek ruhát. A vállalatnál havonta 600 tonna textíliát dolgoznak fel.

Aktuális álláshirdetések

A zalaegerszegi állásokat itt tudjuk megnézni. Ha épp most keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala