Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A görgős szállítószalagokat gyártó, osztrák anyacég Nemesvámost választotta új gyárának helyszíneként. A fejlesztést közel 6 milliárd forintból valósították meg.

A cég egy korábbi vállalat telephelyét vásárolta meg, fejlesztésével pedig a korábban megszűnt munkahelyek helyett újakat teremtett.

A nemesvámosi összeszerelő üzem fél év alatt elkészült, a jövőben pedig további fejlesztések várhatóak, a következő nagy beruházás az automatizált raktár megépítése lesz.

A Nemesvámoson meghirdetett állásokat itt találjuk, a veszprémieket itt tudjuk átböngészni. A megyében is számos pozícióra keresnek munkaerőt, főként a gyártás, termelés, illetve a kereskedelem és értékesítés területére. Jelentős továbbá az igény a szakképzett mérnökökre Veszprém megyében, ezeket az álláshirdetéseket ide kattintva nézhetjük át.

Ha lakhelyünk szerint máshogy rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A gyártás, termelés területén országszerte is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint rangsoroljunk.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala