Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az AJG Agrogép Jármű- és Gépgyártó Kft. több évtizede foglalkozik mezőgazdasági gép- és járműgyártással.

A cég 565 millió forintos beruházást hajtott végre, ami által 130 munkahelyet biztosított be. Egy több mint ezer négyzetméteres új csarnokot épített a vállalat, amivel 6000 négyzetméterre növekedett a gyártási területe.

Az AJG Agrogép a gépgyártás minden fázisát elvégzi a kohászati anyagok feldolgozásától, egészen a végső összeszerelésig.

Aktuális állások

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meghirdetett állásokat itt tudjuk átböngészni.

A mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk, ha pedig az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala