Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

20 milliárdos beruházásba kezd a Kirchhoff Hungária Kft. a két településen.

A cégnél elektromos és hibrid autókhoz szükséges karosszériaelemeket fognak gyártani. A német vállalat projektjének eredményeként 80 új munkahely lesz Esztergomban és Dorogon.

Komárom-Esztergom megyében jelenleg többszáz állást hirdettek meg, ezeket itt találjuk, illetve a gyártás, termelés területén is számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. 

Az értékesítés, kereskedelem területére is keresnek embereket, illetve az építőipar, ingatlan szektorban is több állást hirdettek meg, szakmunkásokra és mérnökökre is szükség van, továbbá a fizikai, betanított munkára is rengeteg helyen keresnek munkaerőt.

Aktuális állások

Ha nem ebben a megyében képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala