Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A már meglévő Digitális Jólét Program Pontok tapasztalataira építve nyitottak meg újabb 6 Digitális Tudásközpontot. Békés, Kaposvár, Kecskemét, Nyíregyháza, Oroszlány és Veszprém városában ez év tavaszán nyíltak meg a kapuk. A központok létrehozása egy pályaorientációs és készségfejlesztő hálózat megteremtését célozza, amivel a fiatalok digitális felkészültségét szeretnék javítani.

A központokon kívül kettő, az 5G technológiát bemutató helyszín került létrehozásra Kecskeméten és Mezőhegyesen is.

A projekt célja a tapasztalatok szerzése is az ötödik generációs technológia alkalmazási lehetőségeiről, továbbá az 5G hálózatok kiépítéséhez kapcsolódóan a tervezési, engedélyezési, telepítési, létesítési, üzemeltetési tevékenységekről, illetve a fejlesztésekhez szükséges IT munkaerőpiaci igényekről.

Cél továbbá, hogy a fiatalok felkészültebben és eredményesebben legyenek képesek a munkaerőpiaci kulcskompetenciáik, munkaszocializációjuk fejlesztésével foglalkozni. Azaz, hogy elsajátítsák azon eszközök használatát, amik segítik őket az egyéni boldogulásukban és a társadalmi szerepvállalásukban.

A tudásközpontok betekintést nyújtanak a jövő munkaerőpiacára, ezzel pedig hozzájárulnak a természettudományos és mérnöki pályaorientációhoz. Az ide látogatók kipróbálhatják a minirobotok programozását, megismerhetik a robotkutyát, 3D-ben is tervezhetnek, nyomtathatnak kisebb tárgyakat, és a virtuális valóság világába is beleshetnek.

Aktuális álláshirdetések

Ha most keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Ha pályakezdőként szeretnénk elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át. Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

Ajánló: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala