Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A már 1995-ben alapított cég főként fémmegmunkálással és felületkezeléssel foglalkozik. A mostani fejlesztés 430 millió forintból valósult meg, ennek keretében a vállalat beszerzett új élhajlító és anyagmozgató gépeket, amikkel növelte termelését és még a környezeti terhelés mértékét is csökkentette.

A technológiai fejlesztés részeként átadásra került egy 1555 négyzetméteres gyártó üzemcsarnok is, amin napelemek üzemelnek.

A projektnek a kapacitásbővítés mellett a munkahelymegtartási célja is megvalósult.

Álláshirdetések

Ha Székesfehérváron keresünk állást, nézzünk körül itt, ha Fejér megyében keresgélünk, kattintsunk ide.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között. Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala