Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Több mint hárommilliárd forintos élelmiszeripari beruházás kezdődik Szekszárdon, amihez az Agrárminisztérium 1,8 milliárd forintos támogatást nyújt.

A Megújuló agrárium, megújuló vidék programban most a tejipari és borászati beruházást támogatják, amivel innovatív termékek előállítása és gyártósorok modernizálása valósul meg. Ebben a programban az elmúlt évtizedek legnagyobb élelmiszeripari fejlesztései indultak el.

2010 óta a tejipar teljesítménye 80%-kal nőtt hazánkban, amiben nagy szerepe van a támogatott, 520 embert foglalkoztató Tolnatej Zrt-nek is. Az utóbbi években a tej fogyasztása 50 százalékkal emelkedett itthon, így látszik, hogy bőven van kereslet a piacon. A beruházással alapgépeket, dobozostejtöltőket, vajcsomagolókat cserél le a vállalat, továbbá bővítik a késztermék raktárat és a sajtérlelő kapacitást.

A szekszárdi az egyik legnagyobb fejlődési potenciállal rendelkező borvidék hazánkban. Jelentős eredményeket értek el itt már eddig is a hazai és az exportpiacokon, a fejlesztésekkel pedig a termelési volumen növelhető. A Mészáros Borház a támogatást technológia és épületfelújításra fordítja, illetve létrehozzák az első szekszárdi pezsgőüzemet is.

Aktuális állások

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A mezőgazdasághoz kapcsolódó pedig állásokat itt találjuk. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala