Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A dél-alföldi régió legnagyobb álláskeresési fórumán közel 50 kiállító várja az egyetem hallgatóit, diplomásait és minden érdeklődőt, aki munkahelyváltás előtt áll és személyesen szeretne találkozni az Egyetem nyitott pozíciókat kínáló partnereivel. A felkészülést a Karrier Iroda egyéni foglalkozásokkal és vezető HR szakemberek előadásaival segíti az Állásbörze napján!

Tudod milyen kiválasztási módszereket alkalmaznak a HR-esek? Kíváncsi vagy egy fejvadász interjútechnikát bemutató előadására? Tudnál válaszolni, ha neked szegeznék a kérdést: "Fizetési elképzelése"? Hallottál már az SSC-k világáról? Ezekre mind választ kapsz előadásainkon az Állásbörze napján és mielőtt a megszerzett tudással nekivágnál a cégek standjainak, még készítünk rólad egy profi CV-fotót, ráadásul a sminkedről is gondoskodunk.

Neked is itt a helyed, mert:

Közel 50 kiállító céggel találkozhatsz, köztük munkaerő-közvetítőkkel is, így ajánlatok széles köre válik számodra elérhetővé

- Megismerheted a cégek gyakornoki programjait

- Első kézből értesülhetsz az ösztöndíj lehetőségekről

- Színvonalas kiadványokat gyűjthetsz be

- Bővítheted kapcsolati tőkédet

- Kötetlenebb hangulatban, barátságos környezetben tehetsz fel kérdéseket

- Képet alkothatsz a céges elvárásokról

- Útmutatást, hasznos tanácsokat kaphatsz a jövőbeli elképzeléseidet illetően

 A rendezvény helyszínén keresd az Állásbörze Kalauzt, melyben sok hasznos információt találhatsz, mint például a részletes programot, a standtérképet és a munkaerőt, gyakornokot kereső cégek bemutatkozó oldalait.

Látogasd meg a www.sztekarrier.hu weboldalunkat, ahol az állásbörzéről bővebb információkat, a teljes kiállítói listát és a részletes programotis megtalálod!

Csatlakozz a rendezvény facebook eseményéhez, hogy te is folyamatosan értesülhess az SZTE Őszi Állásbörzéről!

Íme egy kis ízelítő videó a tavalyi SZTE Őszi Állásbörzéről: