Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az új létesítmény a szombathelyi II. üzem, de az első olyan, amiben kizárólag e-mobilitással foglalkozik a cég. A beruházással Magyarországon is az első olyan gyár jön létre, ahol kizárólag elektromos motorokhoz készítenek alkatrészeket. A munka 15.000 négyzetméteren folyik majd, ahol az elektromosmotor-alkatrészek- és rendszerek fenntartható gyártása fog zajlani. A létesítmény bizonyítja a Schaeffler elkötelezettségét a fenntarthatóság és az e-mobilitás iránt.

„Az új szombathelyi üzem mérföldkő a Schaeffler átalakulásában, és egyesíti stratégiai prioritásainkat, az innovációt és a hatékonyságot. Technológiai vállalatként célunk a fenntartható mobilitás formálása gyártóüzemeink globális hálózatának köszönhetően" – nyilatkozta Klaus Rosenfeld, a Schaeffler AG igazgatótanácsának elnöke.

Keresik a képzett munkaerőt

A cég szombathelyi telepe már két gyártóüzemből és egy kutatási-fejlesztési központból áll, az új fejlesztéssel mintegy 3.500 embert foglalkoztat majd összesen. A képzett munkaerő toborzása már elkezdődött: 150 új pozícióra várnak jelentkezőket, többnyire a gyártási folyamatokra, valamint a kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos területekre.

A cég jelenlegi álláshirdetéseit ide kattintva tudjuk megnézni.

Aktuális álláshirdetések

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte. Kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos állásokat itt tudjuk megnézni, a gyártás területére több mint 1800 állást hirdettek meg, ezeket itt böngészhetjük át.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 6000 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 2700 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala