Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházásnak kapacitásnövelő célja van, ugyanis a cégcsoport tervei szerint a következő 3 évben megháromszorozzák a Bio-Fer nevű cégük baromfitrágya-üzemének gyártókapacitását. A projekt a jövő évben kezdődik, a részeként a nyírjákói üzemben bővítik a trágya-előkezelőt és a gyártógépsort, 2024. év végén pedig üzembe helyeznek két granulálószerkezetet is.

Mindezek mellett a vállalat a földek talajminőségének javulását is reméli a beruházástól.

A Bio-Fer 8 terméke közül mára már 4 biominősítésű. A tavalyi évben 30 ezer tonna trágyát értékesítettek, ebből 20 ezer tonna magyarországi termelőkhöz jutott, a többi pedig a környező országokban került értékesítésre.

Álláskeresés

Érdemes megnéznünk, hogy milyen állásokra jelentkezhetünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében: kattintsunk ide a friss hirdetésekért.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között agyártás, termelés területén, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala