Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás részeként a cég felépített egy új csarnokot és korszerű diagnosztikai mérőállomást helyezett üzembe. A 262 millió forintos projektnek köszönhetően a vállalat bővítette kapacitását.

A cég szennyvíztisztítók, ivóvíz-kezelők, ipari víztisztítók, uszodák számára végez vízgépészetének tervezést, továbbá elvégzi a kivitelezést is. Mindezek mellett gépkocsimosók szennyvíztisztítóinak építésével is foglalkozik, illetve fémszerkezeteket, szűrőtartályokat és gázmentesítőket is gyárt.

A Hydro-Kor Kft. a berekháti telephelyén egy 755 négyzetméter bruttó alapterületű ipari csarnokot épített. Itt már új ivóvizes diagnosztikai mérőállomással fognak dolgozni.

Álláshirdetések

Ha Csongrád-Csanád megyében keresnénk állást, itt tudjuk átböngészni a meghirdetett pozíciókat.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala