Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Magyar Turisztikai Ügynökség podcastjéből tudhattuk meg, hogy a tavalyinál sokkal jobb évet zárt a magyar turizmus.

A fellendülés a belföldi forgalom bővülésével magyarázható, mivel háromnegyed részben magyarországi vendégek érkeztek a szálláshelyekre. 2020-hoz képest 24 százalékos bővülést jelent a közel 29 millió vendégéjszaka. A vidéki vendéglátóknál a nyári szezon volt igazán sikeres, ide főként német vendégek érkeznek a hazai utazókon kívül.

A külföldiek száma kisebb mértékben, de folyamatosan nőtt az év során, és az ünnepi időszak még várhatóan jelentős nemzetközi forgalmat hoz Budapestre. A fővárost meglátogatók köre kissé átalakult: egyre több a cseh, az osztrák, a román, a szlovák és az ukrán beutazó.

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2022-re elsősorban a turisztikai fejlesztések, és a nemzetközi rendezvények miatt tekint várakozással. Jövőre a szálláshelyek bevétele elérheti a 360 milliárd forintot, ami 36 százalékkal haladná meg a 2020-as mértéket.

A magyar turizmus számára jövőre a cél a 2019-es eredmények elérése lesz.

Aktuális álláshirdetések

Az idegenforgalom, vendéglátás területén érdemes megnéznünk a kínálkozó álláslehetőségeket, jelenleg is több mint 1000 hirdetést böngészhetünk át.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkatés töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírleveletés Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkülpedig itt keressünk.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést.A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala