Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az Ifjúsági garancia rendszerben már több mint 100 ezer fiatal vett részt, a projekten belül eddig 45 ezren részesültek támogatott foglalkoztatásban és csaknem 22 ezren valamilyen képzésben.

A rendszer nagyban hozzájárul a fiatalok elhelyezkedéséhez, amit jól mutat, hogy 2010 óta a fiatalok körében a foglalkoztatási helyzet jelentősen javult.

A 2014-2020. között rendelkezésre álló uniós forrásokból majdnem 240 milliárd forint felhasználásával indult el a program. A cél, hogy azon 15-25 év közötti fiataloknak, akik nem tanulnak és nem dolgoznak, 4 hónapon belül valamilyen konkrét lehetőséget ajánljon fel a foglalkoztatási szolgálat az elhelyezkedésre vagy tanulási lehetőségre. Így a cél az is, hogy a fiatalok minél rövidebb időt töltsenek el munkanélküliként, vagy tanulás nélkül, és hogy személyre szabott segítséget kapjanak a munkaerő-piaci helyzetük javításához.

A rendszer része a gyakornoki program is, melynek célja, hogy a szakképesítéssel rendelkező fiatalokat korai munkahelyi tapasztalathoz segítése. A gyakornoki programba már több mint 3 ezren kapcsolódtak be idáig.

Segítség a fiatalok elhelyezkedésében

Érdemes megnézni a pályakezdő és gyakornoki hirdetéseket, illetve a diákmunkákat is. Folyamatosan figyeljük a legfrissebb állásokat, és keressünk személyre szabott beállításaink alapján. Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le a számunkra legmegfelelőbb állásról!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala