Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A projekt célja a magyar vidék fejlődésének elősegítése, ezért a legkisebb településeken működő, legkisebb vállalkozások pályázhatnak. November 9-től újabb 18,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a Magyar falu vállalkozás-újraindítási programban a fent említett vállalkozások.

A programra ez év december 9-ig nyújthatnak be pályázatot az 5000 fő alatti településeken vagy szabad vállalkozási zónákban működő mikrovállalkozások. A támogatás vissza nem térítendő, intenzitása maximum 70 százalék, az elnyerhető összeg vállalkozásonként 2-10 millió forint.

Mire használható fel?

A támogatás új eszközök és gépek beszerzésére, illetve ingatlanberuházás megvalósítására fordítható, ilyen például üzletek vagy műhelyek építése, átalakítása.

Ezeken felül részlegesen támogatható a munkavégzéshez szükséges feltételek megteremtése, továbbá a gyártási licenc és know-how, az immateriális javak beszerzése és az információs technológia-fejlesztése is.

A Magyar falu programmal a kistelepüléseken élő lakosság egyre szélesebb körét, valamint a magyar vállalkozások fejlődését, megerősödését tudják támogatni. Ezt segíti a Magyar falu vállalkozás-újraindítási program is, amely két korábbi felhívásában már 2600-nál több pályázót támogattak több mint 27 milliárd forint értékben – mondta el Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Aktuális álláshirdetések

Ha mi magunk épp állást keresünk, érdemes naprakésznek lennünk a hirdetések kapcsán. Szakemberekre országszerte valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet, a gyártás területére  pedig több mint 1700 állást hirdettek meg.

A több mint 2700 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala