Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Hatvani Közösségi Felsőoktatási Képzési Központban adták át az okoslabort, ami lehetőséget biztosít a hallgatóknak, hogy megismerjenek ipari környezetben alkalmazott technológiákat és fejlesszék a digitális kompetenciáikat. A legmodernebb, Ipar 4.0-s eszközökkel felszerelt oktatóközpont arra hivatott, hogy versenyképes tudást biztosítson és ezáltal felkészítse a jövő munkahelyeire a projekt résztvevőit.

„A Bosch hatvani autóipari gyára, a Budapesti Gazdasági Egyetem és az önkormányzat együttműködése példaértékű, egyaránt előnyös minhárom félnek, valamint a Hatvanban tanuló diákoknak is. A most átadott Ipar 4.0-s labor hozzájárul ahhoz, hogy a hallgatókat a legmodernebb technológiák segítségével képezzük és versenyképes tudást adjunk nekik” – mondta Arne Ziegenbein, a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. gazdasági ügyvezető igazgatója.

Mik az Ipar 4.0-s technológiák? Az okoslaborban főként olyan eszközöket használnak, amiket a Bosch hatvani gyárában is. Mesterséges intelligenciával, digitális ikerrel (azaz a valós folyamatok digitálisan nyomon követhető másával), és az okosgyártásnál használt technológiákkal tanulhatnak a hallgatók a gyártási és az anyagáramlási folyamatokról.

Álláskeresés

A Bosch Group jelenlegi hirdetéseit böngésszük át ide kattintva. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala