Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Magyarországon hozza létre harmadik, egyben első külföldi gyártóegységét a Yaris Kabin. A mintegy 6,5 milliárd forint értékű beruházással a török vállalat traktor- és földmunkagép-kabinokat fog gyártani Iváncsán. A 30 000 négyzetméteren felépülő négy csarnokban és egy irodaépületben 150 munkahely jön létre, a termelés pedig várhatóan már 2021 elején elindulhat.

Az 1977-ben alapított, máig a Yaris család tulajdonban lévő vállalkozás székhelye és központja a törökországi Balikesir városában található. A Yaris Kabin elsősorban kabinokat készít többek között rakodógépekhez, traktorokhoz, markológépekhez, permetezőgépekhez, de ezen túlmenően szerszámokat gyárt, illetve fémlemez- és profilmegmunkálási, hegesztési, festési, összeszerelési és kutatás-fejlesztési tevékenységet végez. Az anyaországi kabingyártó-kapacitás jelenleg 70 000 darab évente, ami Törökországban 70%-os piaci részesedést jelent, továbbá az export négy kontinens országait is kiszolgálja. A Yaris Kabin referenciái közé tartozik többek között a TürkTraktor, Hidromek, Basak, Hitachi és Hattat, de a cég a Fiat hivatalos beszállítója is.

A több mint 20 millió euró értékű beruházás keretében Iváncsán felépülő első külföldi egységben 150 munkahelyet hoz létre a Yaris Kabin. Az új üzemben négy csarnokban készülnek majd a traktor, illetve földmunkagép-fülkék, a tervek szerint már egy éven belül, 2021 év elejétől.

Fejér megyében ezeket a nyitott állásokat találhatjuk, a gyártás területén pedig ide várják a jelentkezésünket. 

Egyéb területek érdekelnek minket? A friss álláshirdetések között a személyes beállításaink szerint is böngészhetünk!

Ha a járvány miatt veszítettük el a munkánkat, itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

mentőöv állásokért is érdemes kattintanunk, hogy mihamarabb elhelyezkedhessünk. 

Tartsuk szemünket a friss álláshirdetéseken, és válogassunk személyes beállításaink szerint. Növeljük esélyeinket: frissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. És ha biztosan nem akarunk lemaradni egyetlen nekünk való állásról sem, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is!

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, beruházés, gyártás, Fejér megye