Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A közel háromszázmilliós beruházás célja a modernizáció és kapacitásbővítés volt. 13 gépet szerzett be és helyezett üzembe a cég, amik a gyártáshoz kapcsolódnak.

A kizárólag viszonteladókat kiszolgáló magyar tulajdonban lévő vállalat továbbá modernizálta telephelyét napelemes rendszerrel, illetve elindította felhőalapú üzleti szolgáltatását is.

A cég különböző szekrénysorokat, bútorcsaládokat, gardróbokat, ágykereteket, asztalokat, irodabútorokat gyárt és forgalmaz.

Álláskeresés

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte.

A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala