Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció kihívását a Continental technológiai vállalat munkatársai teljesítették a legtöbben – ennek célja a kompetenciafejlesztés és szemléletformálás. Az MI Kihívás törekvése ugyanis az, hogy hazánk népességének legalább 1 százaléka alapismereteket szerezzen a MI-ről, méghozzá online kurzus keretében. A kezdeményezésben az külön érdekes, hogy a résztvevőknek nem kell szakembereknek lenniük: bármely területről lehet csatlakozni és elvégezni a képzést.

Ehhez a programhoz csatlakozott a Continental technológiai vállalat is, mivel a cégnél kiemelten fontosnak tartják a kollégák folyamatos fejlesztését és képzését.

„Cégünk számára elengedhetetlen, hogy munkatársaink jövőképes tudással rendelkezzenek, ezáltal a leginnovatívabb területeken – mint amilyen például a mesterséges intelligencia – is úttörők legyünk. Vállalatunk támogatja a képzéseket, a tehetséggondozást és ösztönzi a munkavállalóit a folyamatos fejlődésre” – mondta el Dr. Keszte Róbert, a Continental hazai országkoordinátora.

A magyaroroszági Continental vállalatok munkatársai Budaörsről, Budapestről, Makóról, Nyíregyházáról, Szegedről, Vácról és Veszprémből több mint félezren teljesítették eddig az MI Kihívást.

Aktuális álláshirdetések

Ha épp álláskeresésben vagyunk, érdemes megnézni a legfrissebb hirdetéseket.

Szakemberekre országszerte valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, jelenleg is közel 6000 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet, a gyártás területére pedig 1700 állást hirdettek meg.

A több mint 2600 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala