Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Körmendi Agrár Kft. hatalmas beruházása ért véget, az alkalmazott berendezések új szintre emelik a tartás- és fejéstechnológiát.

A cég még 1948-ban kezdte meg tevékenységét termelőszövetkezetként, majd átalakulások és jogutódlás után 2013-ban nyerte el jelenlegi cégformáját.

Számos fejlesztés történt a vállalatnál, a mostani projekt során fejlesztették a teljes állattartó telepet. Létrejött egy 386 férőhelyes, 4740,52 m2-es fejőrobotos termelőistálló, ahol komplex fejés- és tartástechnológiát használnak. A beruházás részeként valósult meg a tüzivíz-tározó, a telepi villany, útépítés, illetve az 1781 m2-es silótér. Ezeken kívül világításkorszerűsítésére is sor került, illetve takarmánygranuláló technológiát telepítettek a már meglévő épületbe.

Vas megyében több mint 250 állást hirdettek meg, ezeket itt tudjuk átnézni, a megyében Szombathelyen van a legtöbb nyitott pozíció, ezeket is érdemes átböngészni.

Álláskeresés

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőtis, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala