Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A makói cég nagy fejlesztésbe kezd, hiszen 3 milliárd forintos beruházásával 75 százalékkal növeli termelési kapacitását. A projekt európai uniós támogatással valósul meg a Magyar multi program keretében.

Az 1992-es alapítású, magyar tulajdonú cég főként fatüzelésű fémkandallók, tűzterek gyártásával foglalkozik, de emellett pellet, illetve pellet-fa vegyes tüzelésű kandallókat, grillkészüléket, kerti kemencéket is készít és értékesít.

A Váll-Ker Kft. termékei Európa minden országába eljutnak, a vállalkozás 98 százalékban exportra termel. A cég tavaly 35 ezer kandallót gyártott le, erre az évre pedig a megrendelésállománya 49 ezer darabra emelkedett. Makón, a cég kulcsberendezésein hetente 7 nap, 3 műszakban folyik a termelés.

A mostani fejlesztésnek köszönhetően egy 5300 négyzetméteres, ipar 4.0 megoldásokat alkalmazó csarnok készül el, amiben a vállalat a kandallógyártás minden műveletét egy helyen tudja majd megvalósítani.

Emellett a vállalkozás 3 új lézervágógépet is üzembe állít, amik kamerás alkatrész-felismerővel rendelkeznek. 4 új hegesztőrobot cella is bekerül a csarnokba, és 2 automatizált festőrészleget alakítanak ki a hozzájuk tartozó alkatrészmosó-berendezésekkel. Az új épületben az anyagmozgatást önjáró robotok végzik majd. Az elkészülő csarnok a berendezéseivel 30 ezer új kandalló gyártására lesz alkalmas, a beruházás eredményeként a vállalkozás pedig 250-nel növeli foglalkoztatotti létszámát.

Álláshirdetések

Ha Csongrád-Csanád megyében keresnénk állást, itt tudjuk átböngészni a meghirdetett pozíciókat.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala