Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházásnak köszönhetően a 2022/2023-as tanévtől 22 diák, később pedig 50 fiatal szerezhet piacképes tudást. Az induláskor szerszámkészítőket, lakatosokat, esztergályosokat képeznek, a jövőben pedig majd tovább bővül a paletta: a szakképzést kiegészíti majd a felnőttképzés valamint a kutatás- fejlesztés is. Az 1500 négyzetméteres oktatócsarnok 8,8 milliárd forintból 2022 júniusára készül el a Modern Városok Program keretében. 

"A mintaprojekt a munkaerőhiány kezelésére nyújt piacképes megoldást" - mondta az alapkőletétel alkalmából tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője.

Porga Gyula, Veszprém polgármestere elmondta, a képzés nehezen követte a 21. század kihívásait. Erre a problémára jelent megoldást az iparospark, amely használható tudást nyújt majd a tanulóknak, mások mellett öt helyi vállalkozó bevonásával, életpálya modellt is felkínálva a leendő szakembereknek.

Aktuális állásajánlatok

Ha Veszprémben keresünk állást, az alábbi hirdetések között nézzünk szét, ha megyeszerte válogatnánk, itt találjuk a Veszprém megyei állásokat.

Ha már van szaktudás a kezünkben, válogassunk több mint 2800 állás közül országszerte! Keresettek a tapasztalattal rendelkező bolti eladók és a gépjárművezetők is. 

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala