Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Vírusoknak és baktériumoknak ellenálló paprikafajtákat nemesítenek a Duna-R Kft-nél. A projekt a GINOP Plusz keretén belül valósul meg, a cél két olyan paprikafajta nemesítése, amelyek vírus- és baktérium-ellenállósága egyedülálló a világon.

A kutatás már idén januárban elindult a cég szentesi telephelyén. Modern technológiai eszközök felhasználásával 2 év alatt tervezik megvalósítani a célt a cég munkavállalóival, azaz kísérleti technikusokkal, kertészeti szakmunkásokkal és mérnökökkel közösen.

Miért dolgoznak ezen? A projekt célja, hogy új paprikafajtákkal és kiváló minőségű vetőmaggal segíthessék a kertészeket és az agrártudományok szakembereit, illetve a vállalatokat. Az új paprikák pedig a növényvédelmi beavatkozások környezeti terhelésének csökkentésében is segítenek, mivel ezekbe az újfajtákba a vírusoknak ellenálló géneket építenek be a nemesítés során.

A 2023 év végén záruló beruházás új munkahelyeket is teremtett.

Aktuális álláshirdetések

Az agráriumhoz kapcsolódó munkalehetőségeket itt böngészhetjük át.

A mezőgazdaságban számos álláslehetőséggel találkozhatunk, amiket ide kattintva nézhetünk meg.

Külön az élelmiszeripari állásokért pedig kattintsunk ide.

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala