Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Versenyképesség Növelő Támogatási Program segítette a cég új szerelőcsarnokának megvalósulását. A projekt célja a vállalat versenyhelyzetének stabilizálása és a javítási, szerelési szolgáltatásokhoz kapcsolódó kapacitásainak növelése.

Az átadott szerelőcsarnok közel 73 ezer négyzetméteres telken található, 24 szerelőállással rendelkező épület, ami az eddigi legnagyobb Mercedes-Benz szervizüzem Magyarországon. Az építmény a legmagasabb technológiai kivitelezéssel készült, a legmodernebb eszközparkkal felszerelve, továbbá különlegessége a tetején kialakított 90 férőhelyes parkoló.

Az új szerelőbázis 1602 m2-es hasznos területtel, valamint járműmosóval és takarítóhelyiségekkel rendelkezik. Az épületben több irodahelyiség is található, mindezek kialakításánál szem előtt tartották a zöld energiák használatát is.

„Mi, a Pappas Auto-nál egyöntetűen hiszünk a növekedés erejében. A most létrehozott szerelőbázis is megtestesíti a vállalatunk hitvallását: a legmodernebb környezetben, a legmagasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás ígéretét. (…) Az itt létesült és átadott csarnok most új szintre emeli majd a megnövekedett szervizigények kiszolgálását.” – mondta el Pais József ügyvezető igazgató.

A projekt megvalósításának köszönhetően a cég 596 fős bázislétszámát sikerült megtartani.

Álláskeresés

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala