Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Green Csoport és a Jager Csoport közös projektjével új szemléletet alkalmazott az agrárium területén, ennek lényege, hogy környezetkímélő, azaz a szennyezés helyett a fejlesztést helyezi fókuszba. Mit jelent ez? Azt, hogy a mezőgazdaságban használatos műanyag fóliahulladék felhasználásával készült termékeket gyártanak Nemesvámoson, ezzel pedig mentesítik a környezetet a szennyeződéstől, ami óriási lépést jelent a körforgásos gazdaság megvalósítása felé.

A kifejlesztett technológia alkalmazása során a felhasznált műanyag tisztítása és az ezzel járó környezetszennyezés nélkül készítenek új termékeket. A mostantól alkalmazott új technológia igazi vívmánya az, hogy a korábban használt módszerekkel ellentétben szennyezést hordozó műanyag termékeket is felhasználhatnak az agglomerátum gyártása során. A mezőgazdaságból származó műanyag hulladék leadására pedig már közel 100 begyűjtő ponton van lehetőség országszerte.

Nemesvámoson 15 különböző terméket állítanak elő, például csöveket, mezőgazdaságban használatos hálót, munkavédelmi padozatot. Az új csarnokban 600 négyzetméteren, 170 ember dolgozik.

Aktuális állások

A mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk, ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala