Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 2015 óta minden évben kiosztott Év strandétele címet idén megosztva kapta a balatonmáriafürdői Port Étterem BalaToros elnevezésű, újragondolt disznótorosa, valamint az idén megújult alsóörsi Fogas Bisztró Hal erőlevese gombóccal. Az Év felfedezettjéért Balatonboglárra kell utazni: ez a Spéci Hotdog & Krumpli lett. 

Az Év Strandétele verseny a Balatoni KÖR és a We Love Balaton szervezésében valósul meg, célja a balatoni strandgasztronómia megújítása, hogy a vásárlók ötletes, egészséges, bárhol könnyen és gyorsan elkészíthető, a regionális alapanyagokra támaszkodó ételekkel találkozzanak a strandokon. A szervezők törekvései szerint az ideális strandétel túlmutat az eddig uralkodó lángos-hekk irányon, akár elvitelre is alkalmas, és nevezési feltétel az is, hogy folyamatosan szerepeljen a vendéglátóhely étlapján.

Tavaly a Balatonzamárdiban lévő Tiki Beach Bisztró Koviubilevese érdemelte ki az Év Strandétele címet, de az előző években a gofri és a tócsni szerelemgyerekének kikiáltott, kolbászmorzsával és kacsapörccel szervírozott Gofcsi is a díjazottak között volt.

Aktuális álláshirdetések

Ha az újrainduló vendéglátásban vagy a turizmusban szeretnénk elhelyezkedni, nézzük át az alábbi hirdetéseket! Budapesten több étterem keres pultost és fizetőpincért, szállodai recepciósként is dolgozhatunk, míg a Balatonon például siófoki étterem keres szakácsot. Ausztriai munkákra is jelentkezhetünk.

Ha pedig éppen szakmaváltásban vagyunk, esetleg új irányt keresünk az életünkben, az alábbi álláshirdetések is segítségünkre lehetnek: oldalunkon az állások közötti keresést szűrt módon, kategóriákra lebontva, szakterületek szerint is megtehetjük.

Nézzük szét az elérhető álláslehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre.

Ezen a héten több, mint 8000 állás közül választhatunk az alábbi kategóriákban:

Szakmunka: csaknem 2000 álláslehetőség vár a szaktudással rendelkezőkre, a bolti eladóktól a szabászokon át a sofőrökig.

Fizikai, segéd, betanított munka: szaktudás és végzettség nélkül is csaknem 1000 álláslehetőség közül választhatunk.

Értékesítés, Kereskedelem: több mint 1000 álláslehetőség

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala