Ketten is viselhetik idén Az Év Strandétele címet

Ketten is viselhetik idén Az Év Strandétele címet

Újragondolt disznótoros és halas erőleves fogások érdemelték ki idén Az Év Strandétele díjat. 

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 2015 óta minden évben kiosztott Év strandétele címet idén megosztva kapta a balatonmáriafürdői Port Étterem BalaToros elnevezésű, újragondolt disznótorosa, valamint az idén megújult alsóörsi Fogas Bisztró Hal erőlevese gombóccal. Az Év felfedezettjéért Balatonboglárra kell utazni: ez a Spéci Hotdog & Krumpli lett. 

Az Év Strandétele verseny a Balatoni KÖR és a We Love Balaton szervezésében valósul meg, célja a balatoni strandgasztronómia megújítása, hogy a vásárlók ötletes, egészséges, bárhol könnyen és gyorsan elkészíthető, a regionális alapanyagokra támaszkodó ételekkel találkozzanak a strandokon. A szervezők törekvései szerint az ideális strandétel túlmutat az eddig uralkodó lángos-hekk irányon, akár elvitelre is alkalmas, és nevezési feltétel az is, hogy folyamatosan szerepeljen a vendéglátóhely étlapján.

Tavaly a Balatonzamárdiban lévő Tiki Beach Bisztró Koviubilevese érdemelte ki az Év Strandétele címet, de az előző években a gofri és a tócsni szerelemgyerekének kikiáltott, kolbászmorzsával és kacsapörccel szervírozott Gofcsi is a díjazottak között volt.

Aktuális álláshirdetések

Ha az újrainduló vendéglátásban vagy a turizmusban szeretnénk elhelyezkedni, nézzük át az alábbi hirdetéseket! Budapesten több étterem keres pultost és fizetőpincért, szállodai recepciósként is dolgozhatunk, míg a Balatonon például siófoki étterem keres szakácsot. Ausztriai munkákra is jelentkezhetünk.

Ha pedig éppen szakmaváltásban vagyunk, esetleg új irányt keresünk az életünkben, az alábbi álláshirdetések is segítségünkre lehetnek: oldalunkon az állások közötti keresést szűrt módon, kategóriákra lebontva, szakterületek szerint is megtehetjük.

Nézzük szét az elérhető álláslehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre.

Ezen a héten több, mint 8000 állás közül választhatunk az alábbi kategóriákban:

Szakmunka: csaknem 2000 álláslehetőség vár a szaktudással rendelkezőkre, a bolti eladóktól a szabászokon át a sofőrökig.

Fizikai, segéd, betanított munka: szaktudás és végzettség nélkül is csaknem 1000 álláslehetőség közül választhatunk.

Értékesítés, Kereskedelem: több mint 1000 álláslehetőség

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

 

További rövid hírek