Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A projekt keretében felépítették a mosoda épületét, illetve beszereztek eszközöket is: két nagy teljesítményű mosógépet, két nagy teljesítményű szárítógépet, egy mángorlót és két vasalóasztalt helyeztek üzembe, továbbá vásároltak egy ruhaszállító autót is. Az eszközbeszerzés részeként 84 darab napelemet is vásároltak, amiket a tervek szerint hamarosan üzembe fognak helyezni.

A mosoda elsődleges célja, hogy a környékbeli szociális intézmények számára nyújtson költségtakarékos szolgáltatást, illetve a térség szállásai is igénybe vehetik a mosodát.

A beruházás összköltsége 115 millió forint, a létesítmény és az eszközök a INTERREG V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program támogatásával valósult meg.

A projektnek köszönhetően 3 főállású és 1 részmunkaidős munkahely alakult.

Álláskeresés

Ha Pest megyében keresnénk állást, böngésszük át itt a megjelent hirdetéseket.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között, ha munkahelyet váltanánk, így ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala