Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás 9 milliárd forintból jött létre és a környezetterhelés csökkentését szolgálja. A fejlesztés 2 évig tartott, aminek köszönhetően megépült Magyarország legmagasabb, 28 méteres, 15 ezer köbméteres kőolajtartálya. A környéken felszínre hozott kőolajat tartályautók helyett – az Adria kőolajvezeték használatával – már a százhalombattai Dunai Finomítóba továbbítják.

A cég elkötelezte magát a hatékonyabb és fenntarthatóbb működés mellett, az Adria kőolajvezeték használatával évente több mint 15 ezer fuvart vált ki, és ezzel mintegy 7 ezer tonna szén-dioxid-kibocsátást szüntet meg.

A csurgói beruházás is a karbonsemlegességi célokhoz illeszkedik, ráadásul hozzájárul a térség lakosságát érő zaj- és egyéb környezeti hatások mérsékléséhez.

A budapesti központú vállalatcsoport több mint 30 országban van jelen és 25 ezer munkavállalót alkalmaz.

Aktuális álláshirdetések

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 6300 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A több mint 2800 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala