Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás célja a kapacitásbővítés és a technológiai korszerűsítés.

A cégnél a végéhez közeledik az infrastrukturális beruházás, aminek keretében elkészül egy irodaépület, raktár és üzemcsarnok, mindezeknél napelemes és hőszivattyús rendszereket alkalmaznak majd.

A fejlesztések részét képezte, hogy sor került munkavállalói kommunikációs képzésekre és tanácsadási szolgáltatást is igénybe vett a vállalat. Ezek célja a modern szervezeti kultúra kialakítása volt.

Mindezek mellett új elektromos targoncákat és raktár modernizációs eszközöket is beszereztek Kecskeméten.

Álláshirdetések

Ha Kecskeméten keresnénk állást, ide kattintsunk a legfrissebb hirdetésekért, a Bács-Kiskun megyei állásokat pedig itt böngészhetjük át.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala