Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Több mint 92 millió forintos plusztámogatást nyert el Kisbér önkormányzata, amivel kibővül a már korábban megnyert közel 603 millió forintos összeg. Mindezekből a helyi gazdaságot élénkíthetik a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program részeként.

A beruházás révén a gép-, fém- és feldolgozóipari kis- és középvállalkozások letelepedése és fejlődése kaphat segítséget, mivel több mint 8,1 hektár összterületű, korszerű infrastruktúrájú, versenyképes önkormányzati iparterület jön létre Kisbéren.

Az iparterület segítségével modern működési feltételeket teremtenek, ami a betelepülő vállalkozások számára vonzó, és így a fejlesztések elősegíthetik a becslések szerint akár 200 új munkahely létrejöttét is.

Mire használják fel a támogatást? A Kisbért Vérteskethellyel összekötő út és a 81-es számú főút között fekvő területen kiépítik az alapinfrastruktúrát, utakat, víz- és energiahálózatokat, közvilágítást.

Kapcsolódó állások

Komárom-Esztergom megyében jelenleg többszáz állást hirdettek meg, ezeket itt találjuk. Főként az értékesítés, kereskedelem területére keresnek embereket, de az építőipar, ingatlan szektorban is sok állást hirdettek meg, szakmunkásokra és mérnökökre is szükség van, illetve a fizikai, betanított munkára is keresnek munkaerőt.

Aktuális álláshirdetések

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala