Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A munkatapasztalat nagy kincs, nem elég csupán a megszerzett végzettségünkben és mondjuk, a nyelvtudásunkban bízni, hogy sikeresen elnyerjük első állásunkat. Gondolkozzunk előre, és vállaljunk munkát! Körbenéztünk a pályakezdők körében, ki milyen munkakörben helyezkedett el a nyári hónapok alatt.

"Nagyon szerencsés vagyok, mert a szüleim vállalkozásában dolgozom. Bringás boltjuk van. Ők is nyugodtabbak így, mintha valami idegenre bíznák a kasszát, én meg élvezem, hogy a hobbimmal foglalkozhatok, és még pénzt is keresek vele. Én már végeztem a sulikkal, a munkám egy része a közösségi kommunikáció meg az akciók, hírlevelek is.”

Márió, 24, bolti eladó

"Hát, nekem ez a munka halál… adatbázisok frissítését végzem. Még csak 7 napja csinálom, de már kész vagyok tőle. Olyan hulla voltam az első nap után, hogy csak éppen hazavonszoltam magam, és kidőltem, beszélni sem bírtam. Mondta is a barátom, hogy ne szenvedjek, beszéljek a HR-essel, hátha találnak nekem egy másik nyári munkát a cégen belül. De mindenképpen dolgozom tovább, mert kell a pénz.”

 Kata, 22, marketing asszisztens

Íme a nyári munkalehetőségek!

"Én most kezdtem el dolgozni a héten, rendezvényekhez kerestek hostesst termékkóstoltatásra a Balcsinál, egy új üdítőitalt kell promózni. Ott vagyok a siófoki strandon egész nap, mondjuk így, hogy vízpart, nyár meg bikini, egész jó munka. Aztán bevállaltam egy másik munkát is, az azt jelenti, hogy szórakozóhelyeken kell ugyanezt csinálni egy másik lánnyal közösen.”

Anna, 19, műszaki egyetemista hallgató

A PROFESSION.HU-N ILYEN DIÁKMUNKÁKAT TALÁLHATUNK.

"Szakács suliba jártam, most konyhai kisegítő vagyok, aztán majd megyek tovább. Valahol mindenkinek el kell kezdeni, a séf meg mondta is már nekem, hogy jó érzékem van a főételekhez, jól bánok a fűszerekkel, a húsokkal. Tervezem, hogy kimegyek külföldre is, mondjuk Ausztriába vagy Németországba, mert hiába sokkal húzósabb ott a meló, de sokkal többet lehet keresni és nagyot lehet lépni utána itthon is.”

Attila, 23, konyhai kisegítő

A GYAKORNOKI HELYEKET, ILLETVE A PÁLYAKEZDŐKNEK SZÓLÓ ÁLLÁSOKAT ITT BÖNGÉSZHETJÜK.

"Bejelentkeztem egy diákmunkákat közvetítő irodához, és onnan közvetítik a mindenféle munkákat július óta. Tavaly nyáron is így dolgoztam, és nem bántam meg, nagyon sok mindennel tudom már színesíteni a cv-met. Kaptam már számítógépes adatrögzítési feladatokat, szervezési teendőket egy nyári promóció körül, most meg egy termékportfólió frissítésében veszek részt. Izgalmas belelátni mindegyikbe, de még van egy évem a fősulin, utána fogok elkezdeni dolgozni teljes munkaidőben is. Mondjuk, ezek a tapasztalatok már segítenek több dilemmámban is, miben vagyok jó, miben kevésbé, és mi az, ami kifejezetten izgalmas, hogy minden nap szívesen csinálnám.”

Johanna, 21, kereskedelmi főiskolai hallgató

És ha még nincs munkánk, de szeretnénk dolgozni? Nézzünk körbe ITT és ITT is, ha egy jó állásra vágyunk! Nagyon jó esélyeink vannak egy új munkahelyre, hiszen naponta több száz munkaadó böngészi a Profession.hu adatbázisát újabb munkatársakat keresve. Töltsük fel önéletrajzunkat most!

Sőt! Éljünk a legújabb fejlesztéssel: töltsük le okostelefonunkra ezt a vadonatúj alkalmazást, hogy a lehető leggyorsabban reagálhassunk a nekünk való új állásokra. Sokszor a gyorsaság is számít, nem is keveset, éljünk a lehetőséggel! Közvetlenül a telefonunkról pályázhatunk a meghirdetett állásokra, csak be kell lépnünk az alkalmazásba a Profession.hu oldalon regisztrált adatainkkal.

Készítette: Posta Renáta

Címkék: nyár, diákmunka, gyakornok, álláskeresés, állásajánlat