1. Kutyapanzióban állatgondozó

Aki szereti az állatokat, középfokú végzettsége és jogosítványa is van, az jelentkezhet a kutyapanzió állásajánlatára.

Előnyt jelent a szakirányú végzettség (kutyakiképzői/ kutyavezetői, állategészségügyi) és a szakmai tapasztalat, illetve a nyelvtudás. Részletek!

Íme 8+1 érdekes fizikai munka

2. Sörszűrő kisegítő

Tapasztalt élelmiszeripari szakmunkást keresnek egy budapesti sörgyárba. A vegyipari vagy műszaki végzettség előnyt jelent. Részletek!

3. Fémipari szakember

Rengeteg hegesztőt, lakatost, CNC-esztergályost, gépkezelőt és egyéb fémipari szakembert keresnek a munkaadók.

A szakképzettség és a gyakorlat alapkövetelmény a legtöbb állásnál. A fémipar területén ilyen fizikai munkákat kínálnak!

4. Hostess

Magabiztos, határozott, kezdeményező személyiséggel, kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készséggel rendelkező emberek host, hostess munkát találhatnak.

Olyanok jelentkezését várják, akik szívesen dolgoznak csapatban és nyitottak új dolgokra, de önálló munkavégzésre is alkalmasak. A hostessmunkalehetőségek itt olvashatók

5. Betanított munkás, összeszerelő

Ha az álláskeresőnek legalább alapfokú végzettsége, jó kézügyessége van és terhelhető, akkor a mezőgazdaság, gyártó-, illetve élelmiszeripar területén találhat állásokat. Akik betanított munkára vágynak, itt találhatnak állásajánlatokat,, a segédmunkások pedig itt.

Összeszerelőknél már egyes vállalkozások elvárják a középfokú végzettséget és a hasonló területen szerzett szakmai tapasztalatot is. Van, ahol a többműszakos munkarendet is vállalni kell. A gyártósori összeszerelői állásokat itt találja!

6. Vízműgépész

A Fővárosi Vízművek szakembert keres víztárolók mosási, fertőtlenítési munkáinak elvégzésére, de az új dolgozó feladata lesz az ellenőrzés, a karbantartás, hibaelhárítás is. Követelmény a szakmai tapasztalat és a szakképzettség. Részletek!

7. Targoncavezető

220-nál is több targoncavezetői állást kínálnak a munkaadók. Ehhez a legtöbb esetben mindössze egy OKJ-s targoncavezetői végzettséget, valamint néhány éves tapasztalatot követelnek. A targoncavezetői állásokat itt böngészhetjük!

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

8. Sofőr

Tehergépkocsi vagy személyautó sofőröknek is sok állást kínálnak, az előbbieknek általában kötelező a PÁV II vagy PÁV III vizsga, a digitális sofőrkártya, a C, CE kategóriájú jogosítvány. Van olyan gépkocsivezetői állás, ahová elég a B kategóriás jogsi és a tapasztalat. A C, E jogosítvány megléte pedig előnyt jelent a felvételnél. És természetesen mindenhol megkövetelik a józan életvitelt. Nemcsak belföldi, hanem nemzetközi fuvarozói állások is vannak.

Teherautó-vezetői állásokat itt találnak, egyéb sofőr munkákat pedig itt.

+1. Külföldi fizikai munkák

Telekommunikációs toronyépítőt, repülőtéri földi kiszolgálókat, melléktermék válogatókat, valamint bárpincért és kertészt is keresnek külföldre.

A többi külföldi fizikai munka listája itt található! 

Az összes, Profession.hu-n kínált fizikai munka itt látható!

Összeállította: Durbák Ildikó

Címkék: fizikai munka, szakmunka, szakképzettség, álláskeresés, külföld