Ha az önéletrajznak figyelem felhívónak és emlékezetesnek kell lennie, akkor kevesek vehetik fel a versenyt Robby Leonardival, aki webfeljesztő kreatív dizájnerként úgy döntött, hogy gyerekkori emlékeihez visszanyúlva a közismert videójáték, a Super Mario Brothers mintájára készíti el önéletrajzát.

A szenzációs ötlet azóta már valódi hírnevet szerzett a szakembernek, az interaktív CV pedig körbejárta az internetet.

Az ötlet alapja, hogy Robby Leonardi önéletrajzához egy weblapra kell kattintani, ahol rögtön el is indíthatjuk a "videójátékot".

A főhős maga a szakember, aki Super Mario-ként mutatja be elért eredményeit a jól ismert játék szín- és látványvilágát alkalmazva.

 

Így keres állást Super Mario: az év legkreatívabb önéletrajza

Ahhoz, hogy teljes egészében átnézhessük az önéletrajzot, végig kell játszanunk a játékot.

A játékban még a szakmai tapasztalatokat jelző táblácskák is úgy ugranak fel, mint a játékban már megszokott begyűjtendő "ajándékok".

Az önéletrajz végén természetesen megjelennek Leonardi közösségi oldalainak ikonjai.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szakemberek szerint Robby Leonardi kétség kívül az év önéletrajzát készítette el. A szerző, aki jelenleg New Yorkban él és a Fox News-nak dolgozik, a Twitteren kérdések százait kapja az interaktív CV -vel kapcsolatban.

"Egy idő után már nem számoltam, hány órát töltök vele, de annyi bizonyos, hogy a 2013-as év hétvégéinek és hétköznap estéinek többségét ennek az oldalnak a készítésével töltöttem" - írta legutóbbi Twitter bejegyzésében.

Címkék: önéletrajz,  álláskeresés, weblap, interaktív

Szemlézte: Fogas Krisztina