Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Csomiép céget 1989-ben alapították, az évek során folyamatosan bővült a tevékenységi köre a vízrendezéshez kapcsolódó műszaki feladatok ellátása mellé a csatornázó elemek, út- és vasútépítési elemek, mezőgazdaságban és a környezetvédelem területén használatos előregyártott vasbeton elemek előállításával.

Mostani 600 millió forintos beruházásával újra előrelépett a fejlődés útján a hódmezővásári cég.

Üzemét és termelési kapacitását bővítette a Csomiép, a beruházása 2022 elején indult és tavaly év végén fejeződött be. A hódmezővásárhelyi vállalat 2645 négyzetméteres üzemcsarnokkal bővítette telephelyét, ez pedig lehetőséget nyújt arra, hogy a legújabb technológiákat alkalmazzák. Két futódarut helyeztek üzembe, továbbá egy nagy teljesítményű hídmérleget és árokásó-rakodógépet is beszereztek, illetve egy új berendezést a gyártási folyamathoz elengedhetetlen magas nyomású gőz előállítására.

Álláshirdetések

Ha Csongrád-Csanád megyében keresnénk állást, itt tudjuk átböngészni a meghirdetett pozíciókat.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala