Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A szektorban nagyon sokaknak nyújt karrierlehetőséget a cég. Idegen nyelveket jól beszélő pályakezdőknek érdemes figyelni a vállalat álláshirdetéseit, ahogy a szenior informatikai szakembereknek is, hiszen számukra is nyílik majd lehetőség az ALDI International IT Services Kft-nél. Ráadásul az állások többsége távmunkából is végezhető lesz.

„Az új debreceni IT-szolgáltatóközpontunkkal az a célunk, hogy az informatikai és üzleti támogatási szolgáltatások mellett erősítsük a fejlesztői részlegünket. (…) Kelet-Magyarország 5 vármegyéjéből keressük új kollégáinkat, akik számára a home office-hoz szükséges infrastruktúrát is biztosítjuk. Az angolul, vagy németül beszélő pályakezdők és pályaváltók, de a szenior informatikusok számára is izgalmas feladatokat, kiváló körülményeket és versenyképes fizetéseket kínálunk” – mondta Szabados Gábor, az ALDI International IT Services Kft. ügyvezető igazgatója.

2018-ban alakult meg az ALDI International IT Services Kft., ami az ALDI SÜD vállalatcsoportnak nyújt IT-támogatást, ami azt jelenti, hogy a 4 000-nél is több európai üzlet, 55 logisztikai központ és irodaház IT-rendszerének gondozása a feladata. Az IT-támogatás mellett szoftverfejlesztéssel is foglalkozik a vállalat.

Az ALDI SÜD újabb feladatokkal bízta a magyarországi vállalatot, az ez oka annak, amiért új informatikai szolgáltatóközpontot nyitott Debrecenben a cég.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala