Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A gyártást elkezdik jövő év második felében, de teljes kapacitással valószínűleg csak több év múlva fog működni a cég gyulai gyára. Először 10 gépen folyik majd a termelés, amihez 15 szakképzett munkásra van szüksége az Airbus Helicopters Hungary Kft-nek. A cég már 25 mérnököt alkalmaz, az ő szakirányú továbbképzésük be is fejeződött, ők jelenleg egy békéscsabai irodában dolgoznak, amíg a gyár várhatóan jövő tavaszra elkészül.

Újabb gépek beszerzését jövő szeptemberben tervezik, hosszú távon várhatóan 4-5 év alatt érik el a teljes kapacitást, ekkorra pedig már 200-250 munkavállalót terveznek alkalmazni.

Az új gyárban a helikopterek dinamikus rendszereihez szükséges precíziós alkatrészeit fogják készíteni, amiket az Airbus Helicopters összes típusában használnak.

Álláskeresés

Ha Gyulán keresünk állást, akkor kattintsunk ide és nézzük át az aktuális hirdetéseket. Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala