Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A fejlesztés célja igazán fontos, ugyanis többek között a szervátültetettek számára létfontosságú készítmények gyártásához szükséges gyógyszer-hatóanyagok előállítását biztosítja a beruházás.

A cég jelentősen képes növelni a gyógyszergyártási kapacitását a beruházásnak köszönhetően, így ezzel világszerte növekszik a gyógyszerellátás biztonsága is.

A Teva Debrecenben jelenleg a legnagyobb vállalat.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk, halakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala