Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A két termesztő üvegház egyenként 40 ezer négyzetméteres, ezekkel a cég tovább növeli kapacitását, a vállalat eddig is az egyik legnagyobb zöldséghajtató cég volt Magyarországon.

A vállalat már az 1960-as évek végétől üvegházak és fóliasátrak építésébe kezdett. Ennek további lendületet adtak az akkoriban megtalált termálvízforrások, amik központja ráadásul Csongrád-Csanád megye. Az üvegházakhoz tehát fenntartható módon áll rendelkezésre ez az energiaforrás.

A mostani fejlesztésnek köszönhetően készült el a két új üvegház, ezek mellett pedig a cég korszerűsítette a szegvári telephelyén működő hűtőházait, illetve befejezett még egy 3 ezer négyzetméteres termesztőház rekonstrukciót is. Régi üvegházaiba pedig 11 ezer hektáron magasnyomású párásítót telepített.

A mezőgazdasági vállalkozás az elmúlt 10 évben 10 hektár korszerű növényházat épített, továbbá technikailag megújította a termesztőfelületeinek 50 százalékát. Mindezen fejlesztésekkel 300 család számára biztosít stabil munkahelyet a cég.

Álláskeresés

A KSH adatai szerint 2021-ben 80 ezer hektáron termesztettek zöldségféléket az országban. Érdemes megnézni a mezőgazdaság területén kínálkozó álláslehetőségeket, hiszen mindig szükség van a munkaerőre. A mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk.

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt.

Amennyiben a gasztronómia világa érdekel minket, érdemes megnézni ezeket az állásokat:

A vendéglátás, idegenforgalom területén meghirdetett állásokat itt találjuk.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha pedig lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala