Életünk negyedét a munkahelyen töltjük. Az, hogy ez alatt az idő alatt milyen munkatársak vesznek minket körül és milyen környezetben dolgozunk, óriási hatással vannak ránk, és a teljesítményünket is nagymértékben befolyásolják.

Valahol megtaláltuk a legjobb csapatot, akik igazán inspirálnak? Nem is gondoltuk volna, hogy egy cégnél ennyit fejlődhetünk és továbbképzési lehetőség vár ránk? Kellemesen csalódtunk, hogy főnök is lehet jófej? Volt olyan projektünk, amit még az unokáinknak is mesélni fogunk? Lassan jobban szeretünk az irodában lenni, mint otthon?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor érdemes pályázni a Munkatársaim.hu blogger pályázatán, amelynek fődíja 500 ezer forint! A fődíjon túl, a legjobb 20 cikket a Munkatársaim.hu megvásárolja, cikkenként 10 ezer forintért!

Félmilliót nyerhet, aki ír a munkahelyéről

Hogyan pályázhatunk?

A pályázatban való részvételhez egy cikket kell írni a saját felületünkön arról, miért tarjuk lényegesnek, hogy a munkavállalók hiteles információt kapjanak a munkahelyet kínáló cégekről.
Írjuk meg, hogy mit várunk el egy ideális munkahelytől, és milyen előnyét látjuk annak, ha álláskeresés közben online lecsekkolhatjuk a kiszemelt helyeket! Meséljük el az élményeinket, sztorizzunk, írjunk le egy történetet, ami egy új munkahelyen esett meg velünk!

A Munkatársaim.hu-n kell regisztrálni, ezután a pályázat linkjének feltöltő felületét elérhetővé teszik a pályázó számára! A bejegyzésben fel kell tüntetni a következő badge-et az alábbi linkkel:
https://www.munkatarsaim.hu/badge, ugyanis e nélkül sajnos nem fogadják el a pályázatot.
A badge ITT tölthető le!

A linkek beküldési határideje: 2016. január 15.

További információ: www.munkatarsaim.hu/bloggerpalyazat

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szemlézte: Durbák Ildikó

Címkék: pályázat, nyeremény, cikk, blog, Munkatársaim.hu