Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Bárándon, a Hajdú-Bihar megyei községben korábban évtizedekig működött tésztaüzem, ami a ’80-as években ráadásul igazi foglalkoztató és monopólium volt a térségben. A helyben készült házi jellegű tésztát bel- és külföldön is értékesítették. Később azonban a gazdasági válság és egyéb körülmények miatt hanyatlani kezdett a gyár, és 2012-ben bezárt.

Két évvel ezelőtt, az újbóli induláshoz sikerült felújítani a gyárépület alsó szintjét, és a termeléshez szükséges gépeket beszerezni. Az önkormányzat a Gazdaságélénkítő Programnak köszönhetően most a teljes épületet felújította, mindhárom szintjét bevonta a termelésbe, ezzel pedig növelte a gyártókapacitást.

A fejlesztéssel két cél valósul meg: egyrészt az egykor ismert tészta régi hírnevének a helyreállítása, másrészt a cég öt embernek tud munkát adni helyben, így a tésztagyár élhetőbbé teszi Bárándot, hiszen a helyi munkalehetőség népességmegtartó erővel bír.

Álláskeresés

Ha Hajdú-Bihar megyében keresnénk állást, nézzük át itt a jelenleg meghirdetett pozíciókat.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között agyártás, termelés területén, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala