Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Új lézervágót szerzett be a bádogos és acélipari termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó cég. A Caadex Kft. magyar tulajdonú, 1994-ben alapított családi vállalat, mintegy 70 fő alkalmaz.

A cégnél telepítettek egy levegő-víz hőszivattyús rendszert a tavalyi évben átadott komlói üzemüknél, ahol 6.000 négyzetméteren gyártanak ereszcsatorna elemeket, illetve rozsdamentes acél tároló edényeket.

A beruházási részeként a vállalat mindszentgodisai üzemcsarnokába kapacitást bővítő lézervágó gépet szereztek be, így a cég versenyképessége is növekedni tudott.

A Caadex Kft.a termékeinek jelentős részét külföldön értékesíti, főként Svájcban, Németországban, Ausztriában, Szlovákiában és Csehországban.

Álláskeresés

Ha Baranya megyében keresnénk állást, itt tudjuk átböngészni a meghirdetett pozíciókat.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala