Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A mohácsi önkormányzat tulajdonában lévő ipari parkban új üzemcsarnokot létesítenek, amivel a vállalkozások részéről jelentkező keresletet szeretnék kielégíteni.

Az építmény több mint 2600 négyzetméter hasznos alapterületű lesz, és 450 millió forintos fejlesztési forrás felhasználásával jön létre. A támogatás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programnak köszönhető.

2022 őszéig készül el a beruházás eredményeként egy kéthajós üzemcsarnok, amiben szociális blokkok, egyik részében pedig egy öt tonna teherbírású híddaru is helyet kap. A fejlesztés során nyolc autó és három kamion befogadására alkalmas parkoló is készül, a csarnok tetőszerkezetén pedig napelemes rendszert is kialakítanak.

Aktuális álláshirdetések

Nem vagyunk elégedettek a jelenlegi munkahelyünkkel, és szívesen váltanánk? Esetleg most kerülünk ki az álláspiacra? Pályakezdőként is akad számos lehetőség, szakemberekre pedig valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, hiszen jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A rengeteg fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha kifejezetten a mohácsi álláslehetőségek érdekelnek minket, kattintsunk ide.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala