Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Új, a jelenleg alkalmazottaknál hatékonyabb füstaroma fejlesztésébe kezd Pécsen az M Profood Zrt. Az élelmiszeripari adalékanyagok előállításával foglalkozó cég 153 millió forintos támogatást kap fejlesztési projektjére, ami 325 millió forintból valósul meg.

A hús- és tejipari vállalatok számára fűszerkeverékek, adalékanyagok, aromák, fehérjék és fehérjekeverékek, pácok előállítását végző cég jelenleg 95 embert foglalkoztat. A cél az – antibakteriális tulajdonságokkal bíró – egészségesebb, költséghatékonyabb, intenzívebb és változatosabb ízvilágú aromák megalkotása. A vállalkozás önállóan értékesíthető késztermékét elsősorban húsipari cégek számára kínálja majd.

A vállalat jövő évtől teljesen új technológiák és saját k+f tevékenység keretében fejlesztett termékek bevezetését is tervezi.

Aktuális álláshirdetések

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt.

Amennyiben pedig kifejezetten a pécsi állások érdekelnek minket, kattintsunk ide.

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala