Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A megállapodás célja a méhek megóvása, ezért a célért működik együtt a Sió-Eckes Kft. és az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME).

A globális élelmiszertermelés 76 százaléka függ a házi- és vadméhfajok beporzásától, mivel ezek a rovarok biztosítják, hogy jó minőségű termények, például különböző gyümölcsfélék teremjenek világszerte. A méhpopuláció az 1970-es évek óta 60 százalékkal csökkent, ráadásul rohamosan emelkedő ütemben, mindez azt eredményezheti, hogy 100 éven belül teljesen eltűnhetnek a méhek.

A Sió célkitűzése, hogy a szakmai szervezettel közös erővel védjék meg a gyümölcstermesztés legfontosabb természetes háttérmunkásait, a méheket. A Sió számára fontos az alapanyagok kiváló minősége, az ökoszisztéma fenntartása, ezért a vállalat többek között átfogó kommunikációs kampánnyal, edukációs eseményekkel, dolgozói aktivitásával támogatja a szervezet munkáját. Siófoki központjuknál és annak közvetlen környezetében pedig méhlegelőket is telepítenek.

Álláskeresés

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala