Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Több mint 195 millió forintot vitt haza az az olasz férfi, aki egy olaszországi kórházban dolgozott papíron, de a valóságban már 15 éve nem járt be a munkahelyére. A csaló 2005-ben került köztisztviselőként a catanzarói Pugliese Ciaccio Kórházba, de már az első évben sem járt be, hanem megfenyegette feletteseit hogy ne jelentsék a hiányzását. Arról nem szólnak a hírek, hogy mivel tudta zsarolni a kórházigazgatót, de a terv működött: közel 200 millió forint fizetést vett fel másfél évtized alatt. 

Olaszországban 2016-ban szigorítottak a munkahelyi szabályokon, miután kiderült, hogy nagyon sokan veszik igencsak rugalmasan a munkaidő és a bejárás fogalmát. Az egyik olasz kisváros városházán például egy 35 fős csapatot buktattak le, akik egymás belépőkártyáit lehúzva színlelték a munkavégzést, miközben a térfigyelő kamerák tanúsága szerint aztán inkább kávézni és bevásárolni mentek munka helyett.

Aktuális álláshirdetések

Ha szeretnénk a klasszikus módon, a jó öreg munkavégzéssel fizetéshez jutni, akkor nagyon jó helyen járunk! Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 3300 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 1500 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala