Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A dunaharaszti gyárát fejleszti a cég mintegy 8,7 milliárd forint értékben, hogy növekedjen a gyártási és logisztikai kapacitás.

A tervek szerint ez év végéig bővíti a dunaharaszti központot egy új gyártócsarnokkal, pontosabban egy nagy teljesítményű, modern gyártósorral szereli fel a vállalat az üzemet. Az ezáltal megnövekedő termelés miatt pedig fejleszti a rakodást is. A gyártósor kapacitása 50 százalékkal fogja meghaladni a korábbi nagy kiszerelésű, szénsavas üdítőitalokat előállító gyártósor teljesítményét, továbbá a fejlesztésnek köszönhetően 30 százalékkal megnöveli a cég a szénsavas üdítőital gyártó kapacitását.

A kivitelezési munkálatok már megkezdődtek februárban és novemberben várható az átadás. 

Álláskeresés

Az értékesítés, kereskedelem szektorában mindig kínálkozik munka, ezeket ide kattintva tudjuk átnézni. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala