Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A fejlesztésnek köszönhetően az új robotcellák már működnek Győrben, amelyek a Volkswagen és az Audi konszern exkluzív modelljeihez szükséges karosszériaelemeket gyártják.

Az Audi Hungaria Szerszámgyárát 2005-ben alapították, azóta pedig folyamatosan bővült. Három üzletága van – szerszámgyártás, készülék- és berendezésgyártás, valamint exkluzívszériás gyártás – és jelenleg 700 főt foglalkoztat.

A Szerszámgyár termék- és szolgáltatásportfóliója magába foglalja mára már a gyártási szimulációt, konstrukciót, gyártási berendezések tervezését és gyártását, valamint az exkluzívszériás gyártásban készülő karosszériaelemek készítését is. A mostani bővítésnek köszönhetően már 58.300 négyzetméteres csarnokban dolgozhatnak a munkavállalók, ahol lézervágó berendezések és flexibilis robotcellák és egy nagy rugalmasságú présutca is rendelkezésre áll.

„A jelenlegi bővítés meghatározó jelentőségű Szerszámgyárunk történetében, hiszen eredményeként 6.300 négyzetméterrel nőtt a gyártó- és logisztikai csarnokunk területe, és ezzel adottak a feltételek az exkluzívszériás gyártásunk kapacitásának további növelésére. Az újonnan telepített gyártóberendezéseknek és robotoknak köszönhetően még több Audi, Lamborghini és Bentley modell gyártásához járulhatnak hozzá munkatársaink” – mondta Les Zoltán, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős igazgatósági tagja.

Kapcsolódó állások

A jelenleg meghirdetett győri állásokat itt találjuk, amikből az Audi Hungary Zrt. nyitott pozícióiért kattintsunk ide.

A városban az adminisztráció, asszisztencia területén, és az értékesítés, kereskedelem szférában is számos állást hirdettek meg. Ennél is több embert keresnek a gyártás, termelés területére, illetve számos mérnöki pozíciót is meghirdettek. Ahogyan országszerte, úgy a nyugati városban is nagy szükség van szakemberekre, ezeket az álláshirdetéseket itt tudjuk átnézni.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést.A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala