Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Közel 8,5 milliárd forintos projekt keretében épít biomassza-fűtőművet és távhővezetéket a cég.

Az átfogó fejlesztés már most elkezdődik, aminek köszönhetően a megújuló energia távhőszolgáltatásba integrálását, valamint a meglévő távhőrendszer bővítését, és egységes, energiatakarékos rendszer kialakítását végzik el. A fejlesztéssel a cég hat munkahelyet teremt.

A beruházással megújuló energiaforrást hasznosító biomassza-fűtőmű létesül a városban. A fűtőmű energiatakarékos, új távhő gerincvezetékkel kapcsolódik Kecskemét meglévő távhőrendszeréhez és hőforrásaihoz.

A projekt pozitív hozadéka az is, hogy Kecskemét környékén 10 százalékkal megnő az erdősíthető földterület, mivel felszabadul az a terület, amelyet a földeken hagyott vágástéri apadék foglal el most.

Álláshirdetések

Ha Kecskeméten keresnénk állást, ide kattintsunk a legfrissebb hirdetésekért, a Bács-Kiskun megyei állásokat pedig itt böngészhetjük át.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkatés töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala