Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkársága vasárnap adott ki közleményt a várható fejlesztésekről: "A kormány azon dolgozik, hogy folytatni tudja az egészségügyben dolgozók béremelését, a kórházakat pedig 700 milliárd forintból fejleszti a következő években."-írják. 

A kormány vállalásának megfelelően az egészségügyi szakdolgozók bére 2016 és 2019 között átlagosan 65 százalékkal nő - ebből a következő évre 8 százalékos béremelés esik -, a szakorvosok bére pedig 207 ezer forinttal nőtt az elmúlt 2 évben - írja a közlemény. A hamarosan induló népegészségügyi cselekvési program is a fejlesztésekről szól majd: kórházakat újítanak fel és bővítenek, valamint javítják a betegellátás színvonalát is. A program kitér az egészségügyben való elhelyezkedés vonzóbbá tételére is: béremelésekkel, ösztöndíjprogramokkal sarkallják arra a fiatalokat, hogy az egészségügyi pályát válasszák.

Béremelések jönnek az egészségügyben

Az egészségügy jelenleg is számtalan álláslehetőséget kínál, íme a Profession.hu-n aktuális álláshirdetések:

11 nővér, szakápoló állás

- 20 orvos, szakorvos állás

- 8 pszichológus, mentálhigiénés szakember állás

- 31 orvoslátogatói, patikalátogatói állás

- 5 klinikai kutató állás

- 26 gyógyszerész állás

Ha más szempontok érdekelnek bennünket, keressünk személyre szabott beállításaink szerint!

Válogassunk a fentiek között, és pályázzunk minél több helyre. Legyünk naprakészek, figyeljük a legfrissebb állásokra is, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát!

 

Készítette: MTI/Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala